Onze Winkel.

In de winkel hebben we heerlijke koffiebonen, losse theeën en heerlijke bonbon van Visser Chocolade. Ook kun je bij Effe Anders goed terecht voor het kopen van een cadeautje, er is voor ieder wat wils.

KOFFIE
We hebben een afgewogen assortiment koffiebonen 100% arabica Single Origin (landenkoffie) en mooie gebalanceerde blends voor de perfecte espresso. Regelmatig kopen we kleine hoeveelheden -Limited editions -waardoor we altijd wel iets bijzonders hebben. Voor de filter liefhebber hebben we een aantal mooie koffiesoorten, een filterkoffie kenmerkt zich door een lichte -mediumroast- daardoor licht fruitig en helder van smaak.

THEE
In de theekast hebben we meer dan 80 soorten losse thee, zwart traditionele frisse groene en rooibos tot een mooie witte thee en uiteraard biologische theeën. Op de verpakking van de theeën en in de webshop vindt je alle informatie over de zet-temperatuur, de infusie tijd en de ingrediënten / smaak omschrijving. Uiteraard hebben we in de winkel ook heel veel accessoires om thuis heerlijke thee te maken.

Lekkers
In de onze bakery bakken we onze eigen lekkere cakes en taartjes, deze zijn natuurlijk ook TO GO . Dus heb je iets te vieren of wil je gewoon jezelf eens verwennen.

BONBONS
Bij ons in de winkel kun je de overheerlijke bonbons van Visser chocolade krijgen. Frank Visser, chocolatier en createur maakt deze heerlijke creaties en dat ook nog eens van een fairtrade cacao uit Tanzania. Elke bonbon ziet er anders uit en smaakt zoals beschreven. In de bonbon vitrine liggen ook Picasso`s . Binnen deze collectie hebben we ook verschillende heerlijke smaaksensaties gecreëerd, geïnspireerd door de nieuwste trends in food pairing. De Picasso is niet alleen een mooi gezicht…

Het is een explosie van smaken.

Volg ons op social media: